keskiviikko 28. elokuuta 2013

Så fint dag!

Tähän yllätysten sarjaan voisi jo pikkuhiljaa alkaa tottua täällä meidän lukiossa. On vain hyväksyttävä ettei ikinä tiedä miten tulevat bänditapahtumat ja konsertit onnistuvat tai kuinka jostain tylsäksi ajatellusta tapahtumasta kuoriutuukin yllättävän unohtumaton kokemus tai kuinka jotkut aivan tavalliset koulupäivät menevät todella nopeasti ohi esimerkiksi jonkin extempore kokouksen tai tiedotustilaisuuden takia.

Eilen vuorossa oli tylsäksi ajateltu tapahtuma. Joka ei missään nimessä ollut tylsä. Se oli kaukana siitä.

Tänne rantautui aamulla Dream Academy Finland ja odotettavissa oli kirjoitusten mukaan luentoja, työpajoja ja lisää luentoja, toisin kuitenkin kävi. Saimme koko päivän fiksata/äänittää biisiä, minkä Kalle ja Valtteri olivat säveltäneet ja sanoittaneet ruotsiksi. Vietimme suurimman osan ajasta studiolla ja ihmettelin joka äänityskerta, kuinka jotkut voivat olla vain niin taitava.

Toinen heistä oli Jimmy Westerlund, joka on tuottanut muun muassa kaikki Sturm und drangin levyt, sekä ollut mukana Negativen ja Pitbullin biisien tekemisessä. "Westerlund har producerat, skrivit och spelat in "City of Sin" tillsammans med Alex Kunnari och Heikki L."  Toinen heistä oli Fredrik Furu, joka on tehny omia levyjä jo pari ja esim Finlandsbarn on hänen kappaleensa. On siis sanomattakin selvää, kuinka onnistunut ja energinen päivä oli tuollaisten ammattilaisten kanssa!:)


IMG_5485
IMG_5507
IMG_5517
IMG_5496
 IMG_5503
IMG_5470
IMG_5439
IMG_5524


Loppupäivästä meillä oli vielä "konsertti" missä kyseinen kappale esitettiin, sekä saimme kuulla Jimmyn, Fredrikin ja Tuomas Keskisen musisointia. Illasta yritin väsyneenä harjoitella vielä omia soittoläksyjä ja tehdä kotitehtäviä. Arvatkaa onnistuinko?

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Shiny Sunday

Huuh niin pitkä aika kun oon viimeksi kerennyt kirjoittaa! Tämä loppuviikko on ollut hieman kiireinen, mutta todella mieleenpainuva. Olen yrittänyt keksiä jotain ratkaisua siihen, miten pystyisin kirjoittamaan tapahtuneista tänne useammin, mutta ainakaan vielä en ole keksinyt ratkaisua epämääräisten työaikojen ja muitten toimintojen takia. Voin siis laittaa syyt töiden ja koulun niskoille, eikö olekin kätevää?

Lyhyesti: Torstai oli uupumustenpäivä, olin hyvin väsynyt edellisen illan venyneestä työajasta ja tuntui, että tekemistä oli aivan liikaa.

Perjantai oli vihdoin-päivä, sillä sain vihdoin uuden puhelimen! Tämä uusi sielunkumppanini on Nokia lumia 520, ja aivan toosi hyvä kaltaiselleni tytölle. Pääsin myös vihdoin kampaajalle, joka antoi uutta kiiltoa/elävyyttä/väriä hiuksiini. Sekä pääsin vihdoin kotiin.

Lauantai oli onnellisuuden päivä. Kävimme Johannan kanssa Kokkolassa tapaamassa Venlaa ja tekemässä mieluisia heräteostoksia. Illalla vietin hieman aikaa mummuni kanssa, sekä sain ilta-vieraiksi Julian, Johannan ja Tytin. Puhuimme paljon tapahtuneista asioista, söimme (tai nauroimme) itsemme kipeiksi ja vietimme aikaa kynttilöiden ääressä. Se oli aika täydellinen ilta, ihan vaan tyttöjen kesken.

Tänään oli sitten se Shiny Sunday. Aurinko on paistanut aamusta asti kirkkaana ja kultaisena, samoin tuo pellolla oleva vilja. Olen kerennyt nukkua, tehdä koulutehtäviä, käydä lenkillä ja koittaa ymmärtää uutta puhelintani. Ihan paras päivä! Toivottavasti muillakin on ollut ihana loppuviikko, sillä tästä on hyvä aloittaa tuleva viikko :)

DSC06299 DSC06279 DSC06277 DSC06286 DSC06283 DSC06287 DSC06288

tiistai 20. elokuuta 2013

Was it good enough?

Viikonloppusuunnitelmat oli kokonaan suunnattu Lampille ja tietenkin elin ainakin vaatteiden suhteen sen mukaan. Pian nämä suunnitelmat muuttuivat töiden takia ja pääsin Lampille vasta lauantai-iltana, myöhään. Onneksi lähdin edes yhdeksi päiväksi, oli nimittäin erityisen mukava sunnuntai!

Kävimme Kalajoella nopealla visiitillä Ellan kanssa. Se siis oli oikeasti hyvin nopea...tai ainakin päätökset olivat nopeita. Kävimme muun muassa syömässä uudessa Sandy Kelt- Irish Baarissa, jonka jälkeen suuntasimme kesän viimeisille irtojäätelöille pehmiksille. Kalajoella oli niin kuuma sillä hetkellä, että jäätelö suli nopeampaa mitä kerkesi syödä. Varsin mukavaa.
 Takaisin kotiin päästyäni Julia ja Johanna tulivat käymään. Aika kului puhuessa, puhuessa ja puhuessa. Oli mukavaa kertoa viikon hulluimmat tapahtumat ja jutella puolet ajasta aivan turhista asioista. Nauramiseen kului sitten se toinen puoli.

Kaustisella viikko on lähtenyt käyntiin aika nopeasti. Töissä (kappelin grilli!) olen saanut joutunut puhumaan melko paljo englantia ja pahoittelemaan ensimmäisten päivien virheitä asiakkaille. Onneksi niitä ei ole ollut paljon. Oikeasti.
 Nyt odottelen malttamattomana huomista iltaa, kun saan vetää työvaatteet pois päältä ja kömpiä omaan sänkyyn nukkumaan. Siispä malttamattomana huomiseen!


DSC06158

DSC06161

DSC06166

DSC06168
DSC06263 DSC06173 DSC06262 DSC06212 DSC06240
DSC06241 DSC06251 59

-emma-

maanantai 12. elokuuta 2013

This is the new way.

Kaustinen sai tänään paljon uusia ihmisiä piristämään katujaan! Ihmiset on värikkäitä pukeutumaan, avoimia kaikille (ei ehkä siinä parhaimmassa mielessä) sekä tietämättömiä noudattamaan tavallista päiväjärjestystä. Sillä sellaista tuskin on heille. Nämä ihmiset ovat musiikkilukiolaisia ja aivan täydellistä seuraa. Tämän tytön elämässä alkoi the new way ja oon varmaankin todella innoissani, peloissani ja huolissani (sillä tästä tunteesta ei saa selvää) että miten taas tuun toimeen "omillani". Tällä kertaa asustan Iinan kanssa koko vuoden ja asuntona toimii 3 viikkoa entisen majatalon yläkerran huone, minkä jälkeen muutamme omaan isoon yksiöön. Niin jännittävää!

Koko kesän olen odottanut tätä, kun kädet levällään rynnitään viimevuoden kavereita tervehtimään. Ne vaan on niin korvaamattomia joutuessaan eroon kaikista rakkaista Toholammin ystävistä. (5 päivää voi tuntua tosi tuskaisen pitkältä!)

DSC06007

DSC06097
whops...
DSC06087

DSC06096

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Love this feeling...

Bloggaaminen tulee taas osaksi mun rauhallista, villiä, rakastettavaa, vihattavaa ja ennenkaikkea ihanaa elämää. Täytyy myöntää, että oon jossain määrin kaivannut bloggaamista ja sen tuomaa fiilistä, mitä ei pilaa huono sää tai radiossa soiva loppuunkulutettu kappale. Lyhyesti olen jälleen kerran hurahtanut bloggaamiseen ja toivon hurjasti, että edes pieni ihmisryhmä haluaisi kulkea aina silloin tällöin mukana elämässäni blogia seuraamalla. :) p.s. jos haluat toivoa, kannattaa katsoa taivaalle, sillä sen valtaa tänä yönä tähdenlennot...

DSC05978 DSC05965 DSC05967 DSC05971 DSC059886>